За една прекрасна и изпълнена със здраве 2018-та година

За една прекрасна и изпълнена със здраве 2018-та година

Идването на новата година е време за планове и промени, но истината е, че самата Нова година няма да промени нищо. Животът не се променя само защото сме стигнали до определена точка в календара.

Единствения начин да настъпи промяна в живота ни, е да се обърнем навътре и да започнем промяната именно от там: oт нас самите, от вътрешните ни убеждения. И в това отношение празниците са много подходящ момент именно защото ни дават за момент възможност да се откъснем от ежедневните задължения, работата и всичко, което крещи за вниманието ни. Дават ни време и извинение да откраднем няколко часа за себе си, да се откъснем от бързането и да се вгледаме в това, което наистина искаме.

Сигурна съм, че повечето искаме именно да сме здрави, да живеем по-здравословно следващата година, да не ни се налага да ходим при доктори, да имаме време, сили и възможности за другите важни неща в живота ни. Предлагам ви да използвате това време по празниците и да си запишете всичко, което искате да ви се случи през следващата година – тоест официално да си го пожелаете! Нищо няма да се случи, ако не го пожелаеш. Нито Вселената, нито Бог могат да разберат какво искаме, ако не си позволяваме дори да го формулираме, затова е толкова важно да знаем какво искаме.

Отделете време да си спомните и хубавите неща, които са се случили през тази година – малките победи, дори и да изглеждат съвсем незначителни (защото всяка от тях може да доведе до нещо много по-значимо през следващата година), както и онези ежедневни дребни хубави неща, които често пропускаме да отбележим, а всъщност са толкова важни за един хубав и пълноценен живот.

Обещайте си и да гледате по-положително на нещата през следващата година. Вместо да си мислите, колко сте зле здравословно или колко боли, мислете си как ставате все по-здрави всеки следващ ден. Да, ендото може и да не се лекува, но като всяка друга хронична болест, може да бъде агресивно и развиващо се, но може и да заспи и да спре да създава проблеми.

Защо пък точно тази година да не е годината, в която вашите симптоми изчезват? Напълно възможно е, само трябва да си го пожелаете! Аз ви го пожелавам! Пожелавам ви една нова, изпълнена с нова енергия, с нови цели, нови идеи и нови открития и преживявания година, в която всички работи за постигането на най-съкровените ви желания! Пожелавам ви да създадете онзи идеален живот, който искате за себе си точно сега, точно в този момент и истински да му се наслаждавате!

Използвайте следващата година да постигнете именно това, което най-много искате. Вие го заслужавате и можете да го направите!Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *