Да подобряваме света около нас всеки ден по малко

Да подобряваме света около нас всеки ден по малко

Един-единствен принцип е достатъчен, за да доведе до радикална промяна във всичко, което правим! Това е знанието, че всеки от нас е способен да промени света към по-добро. Независимо че изглежда сякаш можеш да промениш нещо единствено ако си много богат или много известен (или и двете), всъщност всяко нещо, което правим, колкото и малко да е то, влияе и променя света наоколо. И не е нужно да посвещаваме цялото си време и енергия на нещо, защото всяко действие, което предприемаме и всяка мисъл, която имаме, оказва влияние на света.

Можем да го лекуваме, да го усъвършенстваме, да го променяме към по-добро дори само с мислите си. Домът, офисът, дори държавата ни става по-хубава и по-щастлива, когато ние сме по-щастливи и по-усмихнати, защото всяко наше действие с свързано с всичко наоколо. Когато се усмихнем, ще предадем усмивката нататък. Дори когато просто споделяме идеите си, създаваме условията за значителни промени!

Едно малко действие всеки ден, може да допринесе толкова много! Това е начинът да се превърнеш в творец на вселената!Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *