Пресконференция в БТА

Пресконференция в БТА

Във вторник проведохме пресконференция в БТА, на която официално обявихме мисията, целите и плана за действие на фондация „Ендометриоза и репродуктивно здраве“.

Записът можете да гледате в сайта на БТА, само ви моля да имате предвид, че аз съм човека, който пише по цял ден, а не говори 🙂 Хубавото е, че успяхме да съберем на едно място добри специалисти, които да дадат компетентното си мнение по тези въпроси, както и една безстрашна дама, Ваня Стойчева, която изобщо не се притеснява да споделя всякакви подробности от медицинската си история, с което не само илюстрира колко страшна може да бъде ендометриозата, но също и че нищо не е съвсем окончателно и загубено.

Списък с медиите, които отразиха събитието, можете да откриете тук. Вижте и повече подробности в сайта на фондацията.

Благодарим много на Линда Александрийска за професионалните снимки от събитието!

А аз искам да благодаря на прекрасните хора, с които работя в тази фондация – Мария и Катерина, както и всички други, които в момента помагат по множество различни начини. И всички останали, които вече питат как да помогнат, а ние не успяваме да им отговорим, защото сме твърде заети, за да помислим по въпроса. Ще го направим съвсем скоро, наистина имаме нужда от вашата помощ!Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *